Povestea unei pisicute albastre

Povestea unei pisicute albastre

by Fivetn
28mar

Asa cum ne-am obisnuit deja prietenii de pe Facebook, revenim cu un cadou dulce!

Anul trecut am bucurat viata Alexandrei Balan (un prieten drag al paginii noastre de Facebook) oferindu-i un cadou unic(un catel din rasa Beagle) pe Luna. 

Anul acesta ne dorim sa bucuram pe altcineva cu un cadou scump si dulce...o pisicuta British Shorthair (blue). Numele ei este Sasha si este originara din Rep. Moldova si provine din doi parinti rusi. Sasha are o varsta de 6 saptamani (acum) si va fi oferita cadou peste 2 saptamani unuia dintre fanii paginii noastre de Facebook. Sasha este ingrijita de un medic veterinar, are toata asistenta medicala la zi, de asemena detine un Cip si Pasaport ca sa poata fi transportata oriunde.

 

Aceasta pisicuta o vom oferi CADOU unuia dintre cei care apreciaza pagina noastra de Facebook si urmeaza urmatorii pasi:

- like Paginii de Facebook

- like si share postarii acesteia

- in sectiunea comentarii trebuie sa faci tag unui prieten, frate, iubit/a, sora, mama tata etc. (o persoana cu care ai dori sa cresti impreuna aceasta pisicuta.)

Prin serviciul random.org vom selecta persoana care se va bucura de aceasta pisicuta la data de 14 Aprilie 2016 ora 13:00.

ATENTIE: daca nu ai urmat toti acei pasi obligatorii indicati mai sus vei fi descalificat iar numele tau nu va fi incadrat in serviciul random.org pentru extragerea finala.

ATENTIE:

Ca si in experientele ulterioare avute in astfel de campanii tinem sa precizam public urmatoarele:

- Pisica NU va fi oferita unui minor (sub 18 ani) fara ca acesta sa fie insotit de un parinte/tutore care va semna un CONTRACT DE ADOPTIE.

- Pisica va fi atent monitorizata de compania noastra pana la maturitate iar castigatorul se obliga contractual sa ofere detalii periodic despre starea de sanatate a pisicii, precum fi fotografii.

- Orice abatere de la ingrijirea adecvata a acestei pisici va fi sanctionata de noi prin confiscarea ei, si tragerea la raspundere a castigatorului.

IN ATENTIA ASA ZISILOR "IUBITORI DE ANIMALE" DIN ANUMITE ONG-URI SAU ALTELE CARE NE-AU BOMBARDAT CU MESAJE OBSCENE LA ULTIMA CAMPANIE SIMILARA:

Compania noastra detine experiente cu SUCCES in astfel de campanii (a se vedea ultimele campanii similare in pagina noastra de Facebook)

Mai multe fotografii si detalii despre campania noastra dar si despre Sasha puteti gasi aici:

Va dorim succes tuturor!!!