Povesti de succes din portofoliul nostru-Sasuel.ro- Partea 1

Povesti de succes din portofoliul nostru-Sasuel.ro- Partea 1

by Fivetn
23ian

Blog-urile sunt niste platforme foarte utile, dar ele pot deveni “hectare de cuvinte” nefolositoare din care iti este dificil uneori sa identifici lucrurile de care ai nevoie.

Chiar si blog-ul companiei noastre este plin de “retete” de succes de genul…”10 pasi sa…” sau “20 de strategii ca sa…” Este adevarat, aceste sfaturi sunt utile, dar ele sunt usor de identificat in multe parti pe net(blog-uri, platforme, forum-uri etc) si tocmai de aceea uzanta lor se dovedeste nu tocmai folositoare sau convingatoare in cazul in care iti propui sa “vinzi” ceva prin articolele pe care le publici.

 

Tocmai datorita acestui fapt anul acesta, 2016 noi la Fivetn Development ne-am propus sa facem ceva diferit. In lunile care urmeaza  vom publica “Povesti de Succes” ale clientilor din portofoliul nostru. Mai exact vom identifica clienti care au beneficiat de servicii sau produse ale noastre si vom urmari cum au contribuit acestea la succesul afacerii lor.

Primul exemplu cu care voi incepe acest sir al “Povestilor de Succes” din portofoliul nostru este compania Sasuel.ro

Pe doamna Puskas (fondatoarea companiei Sasuel.ro)am intalnit-o in toamna anului 2014 in biroul nostru de la Cluj-Napoca. Discuta cu directoarea companiei noastre despre ideea de a concepe o platforma online unde sa vanda produsele pe care le produce.

Mi-a atras atentia in disutia lor faptul ca dna Puskas spunea ca, confectioneaza rochii si costume pentru dansuri sportive. Compania noastra a creat multe magazine online dar pana atunci nu avusesem pe nimeni care sa creeze costume pentru dans sportiv la comanda si sa le vanda pe internet.

Spun asta pentru ca mi se parea relativ dificil pentru cineva sa comande un astfel de costum de pe net, si asta pentru ca din ceea ce am vazut eu la televizor aceste costume sunt cam mulate pe corp iar daca nu nimeresti exact masura care ti se cuvine, devine cam dificil de adaptat ulterior.

Doamna ne spunea ca are in viziune o platforma online complexa in care clientul isi poate costumiza singur costumul dupa marimi, culori, material etc.

Ca orice alt comparator Dna Puskas a vizitat mai multi “specialisti” in IT pana a ajuns la noi, care i-au facut diferite oferte “atractive” in special in ceea ce inseamna pretul. Dansa ne spunea “am angajat pe cineva care a inceput sa lucreze la acest website al meu dar la un moment dat nu a reusit sa continue si m-a lasat balta, si sunt dispusa sa platesc oricat pentru a reusi cu acest proiect cat mai curand posibil.”

Dezamagirea legata de acesti “liberi profesionisti in IT” pe care am vazut-o in vorbele doamnei a devenit in timp un lucru comun si foarte des intalnit in discutiile cu clienti nostri.

Foarte multi oameni care au nevoie de un website viziteaza tot felul de site-uri cu anunturi de gen: olx.ro, piata-az.ro, etc pentru a gasi pe cineva care sa accepte lucrarea pe care acesta i-o propune la un pret cat mai mic posibil. Se intalnesc cu acesti “profesionisti”, platesc un avans de 30-50% din valoarea proiectului, acestia promit ca vor finaliza lucrarea in 4 saptamani dar de cele mai multe ori acele 4 saptamani devin 4 luni, sau intre timp “profesionistul” emigreaza undeva, sau isi schimba numarul de telefon si ia-l de unde nu-i.

Astfel proiectele raman abandonate, clientul dezamagit si o idee buna de afaceri moare inca din fasa.

Un alt exemplu care imi vine in aceste momente in minte, este cazul unui client care ne spunea “am facut acest website cu cineva de pe olx, el l-a pus pe un cont de hosting unde eu nu am acces, vreau sa editez mai multe lucruri pe website si imi este imposibil pentru ca la el au ramas toate parolele: de la domeniu, host, cms, iar de acest tip nu mai dau nicidecum... numarul la care obisnuia el sa raspunda, acum este un numar nealocat”.

Clientul a continuat sa ne spuna urmatoarele: “am nevoie sa imi faceti acest website de la zero doar ca de data asta vrea un CONTRACT prin care sa imi garantati accesul si mentenanta necesara pentru a nu mai trece prin astfel de momente”.

Concluzie: NU CUMPARATI DE PE NET DOAR PENTRU CA ESTE MAI IEFTIN!!! Ganditi-va la identitatea dvs. Online pe termen lung si nu neglijati aceste investitii. NU angajati amatori ca sa se ocupe de afacerea dvs!

Renevind la Dna. Puskas si ideea dansei pentru aceasta paltforma pot sa va spun ca a fost un proiect care m-a atras imediat. Am construit platforma si o puteti vizita aici www.sasuel.ro

Pretul pentru acest website foarte complex a fost unul foarte competitive de aproximativ 1.200 euro si platforma a fost realizata in 6 saptamani. Ba mai mult, clientul a beneficiat de hosting timp de 1 an GRATUIT si de mentenanta timp de 1 an tot GRATUIT!

Din 2014 afacerea Dnei Puskas este online iar produsele ei sunt vandute in intreaga lume.

Noi ne ocupam de acest website in continuare oferind mentenanta necesara, optimizarea lui permanenta, monitorizarea platilor si a tranzactiilor etc.

Dna Puskas a apelat ulterior la mai multe servicii din paleta companiei noastre, dar despre acestea voi vorbi intr-o postare ulterioara.

Compania noastra a creat peste 350 de website-uri in ultimii ani si clientii nostri sunt din aceia care revin pentru a achizitiona mai multe servicii.

De ce?

  • Pentru ca noi GARANTAM CONTRACTUAL fiecare lucrare pe care o executam!
  • Pentru ca noi oferim mentenanta 24/7 clientilor nostri!
  • Pentru ca suntem “obsedati” de idea de a avea CLIENTI FERICITI!
  • Pentru ca stim ca o lucrare de succes aduce inotdeauna o recomandare buna, iar o recomandare buna inseamna cu siguranta un alt client.

 

Va recomand sa vizitati website-ul sasuel.ro sau sa vizitati pagina de Facebook facebook.com/Sasuel.costume.design