SEO si valoarea lui pentru afacerile prezente in mediul online.

SEO si valoarea lui pentru afacerile prezente in mediul online.

by Fivetn
25noi

Multi se intreaba pe buna dreptate " Domne` dar de ce este asa scump acest SEO, si la urma urmei care este valoarea lui reala in viata unui business?"

Este adevarat, majoritatea serviciilor SEO sunt scumpe, si multe afaceri mici sau mijloci nu isi permit acest plus tocmai datorita costurilor mari si a efectelor intarziate ale serviciului.

SEO (sau pe romaneste spus optimizarea pentru motoarele de cautare) reprezinta un lucru vital oricarei afaceri prezenta in mediul online, mai ales celor care folosesc platforme de vanzari in spatiul online, sau celor care isi "vaneaza" potentialii clienti in mediul online.

In cele ce urmeaza vom prezenta beneficiile SEO intr-un limbaj foarte simplist pentru a intelege toata lumea ce inseamna acest serviciu si de ce merita sa il achizitionezi.

"Andrei are un magazin online unde vinde instrumente muzicale. Alexandru este un client interesat in a achizitiona o chitara. Acesta din urma face ce fac majoritatea utilizatorilor de internet...merge pe GOOGLE, unde tasteaza cuvintele "CHITARA CLUJ".  Pe pagina de google Alexandru vede o lista lunga de magazine online cu instrumente muzicale sau alte anunturi care se leaga de cele doua cuvinte cheie tastate de acesta. Lista de pagini cu rezultate afisata de google poate fi una foarte lunga, pana la cateva sute de pagini. Alexandru nu va fi deloc tentat sa viziteze toate cele 100 de pagini afisate de google, ci va fi tentat sa acceseze primele websiteuri prezentate in prima pagina google. Afacerea lui Andrei este pe google dar pe pagina de afisare numarul 12 la aceste cuvinte cheie scrise de catre Alexandru. In consecinta este foarte putin probabil ca afacerea lui sa fie vazuta de catre Alexandru. 

Serviciile SEO ajuta ca afacerea lui Andrei sa avanseze in paginile de cautare de pe locul 12 spre locul sau pagina 1 de afisare a rezultatelor conform cuvintelor cheie tastate de Alexandru. Cum se face asta?

Exista mai multe modalitati, dar simplu si romaneste spus este cam asa: "O afacere se promoveaza pe aceleasi principi pe care le foloseste o persoana fizica in a se promova...mai pe scurt "CU  CAT VORBESC MAI MULTI DESPRE TINE, CU ATAT ESTI MAI POPULAR"....Logic nu? daca eu sunt la televizor toata ziua in Cluj, sau Bucuresti, am mari sanse ca oamenii din aceste orase sa ma recunoasca pe strada ca tipul care sta mereu in emisiuni televizate, chiar daca nu am mare lucru de spus.

Serviciile SEO ajuta afacerea ta sa devina mai populara, iar cei care implementeaza strategiile SEO pentru website-ul tau nu fac altceva decat sa te vorbeasca altora si sa ii faca pe acestia la randul lor sa vorbeasca despre website-ul tau altora. Daca multi vorbesc despre numele website-ului tau, si link-ul acestuia este promovat in multe alte pagini, Google va observa acest lucru, si va considera website-ul tau unul popular, si il va avansa spre prima pagina de cautare pe anumite cuvinte cheie alese de tine, in asa fel incat sa fi cat mai vizibil si usor de gasit.

Aceasta procedura este una anevoioasa si dificila tocmai de aceea si costurile sunt ridicate la unii, dar nu si la noi. La Fivetn gasesti pachete SEO cu preturi incepand de la 49euro/luna. Nicaieri nu vei mai gasi acest pret in tara noastra. Pentru o oferta detaliata si consultanta GRATUITA te rugam sa ne contactezi cat mai curand.

Speram ca aceasta postare sa fie utila pentru toti vizitatorii nostri. Daca aveti comentarii va rugam sa le publicati mai jos folosind interfata Facebook.