La ce se gandeste de fapt Victor

La ce se gandeste de fapt Victor

by Fivetn
15noi

Fivetn Development a lansat in cursul lunii Noiembrie si continua in luna Decembrie o campanie publicitara putin iesita din comun intitulata "Tu stii la ce se gandeste Victor?".

Victor este un personaj animat, care reprezinta un antreprenor in cautarea unei solutii de promovare a business-ului sau, greu incercat de criza financiara si multi alti factori.

El a beneficiat de serviciile Fivetn si acum spune tutror despre ele. Multi dattorita timing-ului potrivit cu campania electorala au facut o confuzie crezand ca Victor este de fapt candidatul Victor Ponta, si au comentat intrebarea "Stii la ce se gandeste Victor" in foarte multe feluri si forme. Noi va multumim pentru interesul aratat, pentru comentarii chiar daca unele au fost nepotrivite, si va invitam sa vizitati website-ul nostru pentru a intelege cine este Fivetn Development si de ce Victor, spune tutoror despre noi.

Suntem cea mai mare companie de Social Media si WebDevelopment din tara, si avem solutii pentru orice business, produs, buget sau idee.