Un website GRATUIT pentru afacerea ta!

Un website GRATUIT pentru afacerea ta!

by Fivetn
15noi

Da, nu este o minciuna si nici marketing fals. Suntem cea mai mare companie de Social Media Marketing din tara si am dobandit aceasta pozitie datorita seriozitatii si profesionalismului de care dam dovada in tot ceea ce spunem si facem.

Un website este tot atat de vital pentru o companie precum este Numele ei sau Brandul pentru un produs. In secolul 21, sau era digitala dupa cum i se mai spune, totul este conectat la online, iar daca nu esti online NU EXISTI!!! Pentru mulți insa costul dezvoltarii unui website, si apoi cel al promovarii websiteului este unul greu de suportat si multe afaceri mici renunta la el datorita lipsei de buget.

Noi am dezvoltat cateva pachete SUPERBE de Marketing. Uite un exemplu: recent compania noastra a dezvoltat un pachet de Social Media Marketing adresat companiilor mici cu un buget foarte redus. Pachetul acesta cuprinde elemente de Social Marketing (Reclame platite pe Facebook, Google, Administrare SMM,, SEO, brandbooking, backlinks si multe alte bonusuri totul desfasurat pe o perioada de 6 luni de zile la un cost lunar de aproximativ 150euro/luna.

Acum Surpriza: Daca decizi sa achizitionezi un asa pachet de Social Media Marketing pentru compania ta, PRIMESTI ABSOLUT GRATUIT UN WEBSITE!!!!. Website-ul este dinamic, optimizat pentru tablete si mobile, primesti Hosting GRATUIT, un domeniu .com GRATUIT, SEO tot GRATUIT, mentenanta timp de 1 An de Zile tot GRATUIT.

Pentru mai multe detalii si o personalizare corecta pentru compania ta, te rugam sa ne dai un telefon cat mai curand, iar unul din managerii nostri te vor asista pe tot parcursul dezvoltarii afacerii tale alaturi de noi.

Promotia este una limitata la un numar de pachete promotionale, si este dedicata companiilor Mici si Mijlocii din toata tara.

Noi avem puterea si cunostiintele necesare sa iti facem Afacerea sau Produsul POPULAR!!!