Dezvoltare Aplicatii Mobile | Servicii SEO | CRM | Dezvoltare website Bucuresti

Intrebari Frecvente

In lista de mai jos puteti urmari cateva din intrebarile adresate frecvent de clienti nostri impreuna cu raspunsurile aferente lor. Pentru a economisi atat timpul dvs cat si al nostru este important sa cititi aceste intrebari deoarece in ele puteti afla un raspuns rapid care sa va scuteasca de un timp de asteptare sau un alt efort.

Incercam sa updatam permanent lista cu intrebari frecvente, dar in cazul in care raspunsul la intrebarea dvs nu se afla aici nu ezitati sa ne contactati prin email la contact@fivetn.com, sau telefonic. Aceste date le gasiti afisate la pagina Contact.Cat ma costa un website?
Intrebarea este una generala iar raspunsul nu poate fi unul cert. Cand te decizi sa construiesti un website pentru afacerea ta este foarte important sa iti stabilesti niste tinte pe care doresti sa le atingi cu acest website. Vrei sa ai un website simplu de prezentare, sau iti propui sa vinzi anumite produse clientilor tai? toate aceste detalii conteaza in evaluarea si dezvoltarea unui website. Pentru a obtine o oferta personalizata te rugam sa ne contactezi telefonic.
Cat ar costa dezvoltarea unei aplicatii mobile?
Aplicatiile mobile pot avea mai multe functii. Pot fi aplicatii simple de prezentare, aplicatii dinamice ex: comand o pizza, sau aplicatii de tip software, ex : comanda un taxi. Evaluarea pentru dezvoltarea unei aplicatii mobile se face doar in baza unei cereri scrise, care sa cuprinda si cerintele de operare ale respectivei aplicatii.
Ce platforme de Marketing online folositi?
Folosim Facebook, Twitter, si intreaga gama de advertising a Google (Adwords, Adsense etc). Compania noastra este specializata in dezvoltare de content grafic, organizare campanii publicitare in platformele amintite, si beneficiaza de tarife speciale din partea Google si Facebook, ca si Social Media Promoter. Mai simplu spus, daca dvs puteti beneficia de un cost de 0.3 eur CPC din partea Facebook pentru o campanie publicitara, Fivetn beneficiaza de reduceri de pana la 70% din tarifele standard ale platformelor de SMM.
Cat de buni sunteti la SEO?
Suntem extrem de buni. Avem clienti care au beneficiat de serviciile noastre de SEO,iar website-ul lor a ajuns in prima pagina de rezultate ale cautarilor in platforma google pe anumite cuvinte cheie in doar 30 de zile. Facem SEO in trei limbi: romana, engleza si rusa.
Am auzit ca oferiti website-uri GRATUITE, este adevarat?
DA este adevarat, oferim anumite tipuri de website-uri in mod GRATUIT ca si bonus al unor pachete de Social Media Marketing. Un exemplu este un pachet de SMM de promovare pentru 6 luni de zile cu foarte multe bonusuri incluse printre care si un website de prezentare. Un pachet de SMM insa pentru 1 An de zile beneficiaza in mod GRATUIT de un website ce poate fi chiar si un magazin online. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati telefonic sau prin email.
Ce capacitate de lucru aveti?
Avem o capacitate de munca extrem de larga, tocmai de aceea spunem ca suntem cea mai mai companie de SMM si Webdesign din tara. Compania noastra dezvolta anual peste 150 de websiteuri si platforme online. In regim de urgenta putem crea anumite website-uri in mai putin de 5 zile lucratoare.