• Evolutie

  Traim intr-o lume in permanenta miscare.

 • Inovatie

  Cautam idei care sa faca afacerile noastre unice si remarcabile.

 • Succes?

  De multe ori acesta pare atat de departe de noi.

 • Solutii?

  Fivetn Development are solutii: web design, seo, social marketing.

 • Web Design Cluj

  Social media marketing, seo, aplicatii mobile si de business

Despre Fivetn Development

La Fivetn-Development noi nu cream lucruri, noi dezvoltam idei unice si transformam software-ul in ganduri si idei materializate. Misiunea noastră este să transformăm imposibilul în ceva simplu si superbul în ceva folositor.

Suntem o companie multinationala specializata in Social Media Marketing, Web Design Cluj, Creare Website de prezentare, Creare magazin online, si Platforme custom, Hosting, Mentenanta si Grafica & Design 2D.

Fivetn Development este o divizie a Fivetn SRL preocupata cu dezvoltarea de software si web design cluj, fiind capabila de a sustine si dezvolta aplicatii de tip: website prezentare, realizare magazin online, platforme online, aplicatii software pentru orice structura industriala.

Evolutia Inteligentei Artificiale in cadrul business-urilor

by Fivetn
16ian

De-a lungul anilor am simtit o prezenta tot mai mare a evolutiei inteligentei artificiale in viata noastra cotidiana dar si in interiorul multor business-uri ce doresc atragerea de noi clienti.

In ziua de astazi foarte multe companii investesc sume uriase in inteligenta artificiala, iar toate serviciile populare pe care le folosim in mediul virtual, de la Google, Microsoft sau Facebook, au in spate astfel de tehnologii.

Daca te-ai intrebat vreodata ce inseamna mai exact inteligenta artificiala, aceasta este o ramura a informaticii cu ajutorul careia se incearca construirea de masini inteligente si modelarea inteligentei umane.


Citeste mai mult

Ce spun clientii nostri?