• Evolutie

  Traim intr-o lume in permanenta miscare.

 • Inovatie

  Cautam idei care sa faca afacerile noastre unice si remarcabile.

 • Succes?

  De multe ori acesta pare atat de departe de noi.

 • Solutii?

  Fivetn Development are solutii: web design, seo, social marketing.

 • Web Design Cluj

  Social media marketing, seo, aplicatii mobile si de business

Despre Fivetn Development

La Fivetn-Development noi nu cream lucruri, noi dezvoltam idei unice si transformam software-ul in ganduri si idei materializate. Misiunea noastră este să transformăm imposibilul în ceva simplu si superbul în ceva folositor.

Suntem o companie multinationala specializata in Social Media Marketing, Web Design Cluj, Creare Website de prezentare, Creare magazin online, si Platforme custom, Hosting, Mentenanta si Grafica & Design 2D.

Fivetn Development este o divizie a Fivetn SRL preocupata cu dezvoltarea de software si web design cluj, fiind capabila de a sustine si dezvolta aplicatii de tip: website prezentare, realizare magazin online, platforme online, aplicatii software pentru orice structura industriala.

Cum să-ți crești afacerea în 2020?

by Fivetn
07ian

„The best way to predict the future is to create it.” – Peter Drucker

Nu te-ai săturat să aștepți ca succesul să apară din senin? Nu vrei să faci niște schimbări care să-ți aducă rezultatele mult așteptate? Vrei ca 2020 să fie un an mult mai bun pentru afacerea ta? Dacă răspunsul tău la aceste întrebări este da, atunci articolul „Cum să-ți crești afacerea în 2020?” este scris pentru tine. Îți vom prezenta 8 lucruri pe care dacă le vei aplica în afacerea ta, vor da cu siguranță rezultate.

Citeste mai mult

Ce spun clientii nostri?