• Evolutie

  Traim intr-o lume in permanenta miscare.

 • Inovatie

  Cautam idei care sa faca afacerile noastre unice si remarcabile.

 • Succes?

  De multe ori acesta pare atat de departe de noi.

 • Solutii?

  Fivetn Development are solutii: web design, seo, social marketing.

 • Web Design Cluj

  Social media marketing, seo, aplicatii mobile si de business

Despre Fivetn Development

La Fivetn-Development noi nu cream lucruri, noi dezvoltam idei unice si transformam software-ul in ganduri si idei materializate. Misiunea noastră este să transformăm imposibilul în ceva simplu si superbul în ceva folositor.

Suntem o companie multinationala specializata in Social Media Marketing, Web Design Cluj, Creare Website de prezentare, Creare magazin online, si Platforme custom, Hosting, Mentenanta si Grafica & Design 2D.

Fivetn Development este o divizie a Fivetn SRL preocupata cu dezvoltarea de software si web design cluj, fiind capabila de a sustine si dezvolta aplicatii de tip: website prezentare, realizare magazin online, platforme online, aplicatii software pentru orice structura industriala.

Avantajele deschiderii unui magazin online

by Fivetn
29mar

Te-ai gândit că, deschiderea unui magazin online reprezintă o idee de afacere foarte ușor de realizat, care nu necesită mulți angajați, uneori chiar deloc?

Astăzi vrem să îți prezentăm principalele avantaje în dezvoltarea unui astfel de business, care îți vor lărgi orizonturile atunci când vine vorba de deschiderea propriului tău magazin online.

Citeste mai mult

Ce spun clientii nostri?