Grafica & Design 2D

GRAFICA & DESIGN 2D

 Dupa cum stiti, brandul este cartea de vizita la profilul business-ului, dar si cel mai valoros bun al unei companii.

 Nu ai un brand? Echipa Fivetn te va ajuta sa te remarci prin concurenta, sa fii unic dar si sa ramai intiparit in memoria clientilor.

 

 Cum facem asta?

 Prin crearea unui logo – specialistii de grafica 2D realizeaza logo-ul perfect al companiei tale, cu sprijinul talentului dar si al creativitatii si cu ajutorul unei imagini sugestive, imbinata din text si grafica.

 

 Ai nevoie de carti de vizita?

 Atentia pana la ultimul detaliu duce la o afacere de succes! De aceea, noi avem grija de imaginea si de increderea pe care o inspiri in fata colaboratorilor, prin design-ul unor carti de vizita impecabile, care sa vorbeasca pentru tine in momentele in care nu ai ocazia si timpul necesar pentru a spune prea multe.

 

 Ai nevoie de un catalog prin care sa-ti prezinti serviciile?

 Trebuie sa mergi la un business meeting pentru a-ti prezenta serviciile si produsele? Cu ajutorul unui catalog, prezentarea va fi mult mai simpla. Realizat printr-o grafica atractiva, prin respectarea brandului si imbinarea celor mai importante elemente, prezentarea firmei si a serviciilor va fi un succes!

 

 Ce zici de niste materiale publicitare?

Business-ul tau este foarte extins sau ti-ai propus sa-l extinzi? Vrei sa arati clientilor un mic gest de atentie prin materiale de marketing? Noi va ajutam!
Cream grafica pentru orice tip de produse: de la mape, flyere, pliante, grafica pixuri/agende/cani etc., pana la grafica pentru panouri publicitare stradale.