Web Design Cluj | Aplicatii Mobile| Realizare Magazin online | Servicii SEO

Web Design si Web Development

Fivetn Development detine o experienta de aproximativ 10 ani de zile in creare website-uri de prezentare, magazine online, aplicatii mobile, servicii seo, fie de tip simplu precum un site web de prezentare, dar si platforme mai complexe de tip magazin online.
 
In ultimi 4 ani compania noastra a beneficiat de clienti si parteneri din domenii diferite si odata cu cererea am dezvoltat aspecte noi in paleta noastra de servicii in cadrul sectorului Web Design si Development. Suntem puternic implicati in dezvoltarea platformelor de tip e-Learning sau e-Government, multi dintre clientii nostri reprezentand organizatii guvernamentale sau non-guvernamentale implicate in aceste domenii de activitate.

Toate platformele create de noi sunt dinamice si responsive, fiind adaptabile oricarui tip de telefon mobil, tableta sau pad. Aceasta optimizare o facem in mod GRATUIT pentru clientii nostri.

Compania noastra poate dezvolta orice tip de platforma online indiferent de complexitatea ei, deasemenea dezvoltam si integram aplicatii de tip webserviciu la orice nivel, dar si platforme "handmade" pentru sisteme integrate si securizate de plati. In cadrul acestui sector mentionam ca Fivetn Development detine servere proprii unde gazduim in mod securizat platformele clientilor nostri. Pentru detalii legate de oferta noastra va rugam consultati lista de mai jos.

Social Media Marketing

Strategiile de Social Media Marketing au ca obiectiv primordial construirea si cresterea comunitatii active in jurul brand-ului dvs in mediul online, precum si facilitarea comunicarii directe cu clientii, creand relatii durabile si de incredere intre companie si client.
 
In functie de domeniul de activitate al firmei dumneavoastra, de publicul caruia i se adreseaza produsul firmei specialistii Fivetn vor alege cele mai potrivite platforme dintre cele mai populare retele de socializare din momentul actual si spatiul geo-economic: Facebook, Twitter, Instagram, Tumblr, YouTube, google+ si altele. Deasemenea vom crea colaborari cu blog-eri si alte platforme informative, in vederea prezentarii articolelor utile despre compania dvs.
 
Pentru fiecare dintre conturile de social media asiguram o imagine unica personalizata, identificam mediile de influenta si generam continut valoros si relevant, care sa atraga atentie, sa provoace discutie si sa indemne la implicare a audientei paginii.
 
Astfel, membrii comunitatii dumneavoastra sunt incurajati sa interactioneze cu brandul, asigurand un mediu propice promovarii produselor sau serviciilor pe care le oferiti.

 

Optimizare SEO

Practicile noastre SEO sunt progresiste si de actualitate - actionam in prezent, dar cautam continuu sa identificam tendintele emergente in servicii SEO pentru a ne asigura ca amprenta online pe care o construim azi pentru dumneavoastra va fi dusa mai departe in viitor.


Motto-ul nostru este: servicii SEO de calitate prin sinergie! Serviciile noastre de SEO sunt o simbioza - marketing social, marketing prin continut, PR si CRO printre altele. Printr-o integrare armonioasa, construim o prezenta puternica pentru compania dumneavoastra in cadrul cautarilor efectuate prin motoarele de cautare.

Software&UI

Fivetn Development dezvolta aplicatii si software in diverse ramuri de folosinta, incepand cu clasicul "baza de date", mergand spre software-uri comple de tip CRM, ERP, contabilitate, integrare interfete out-source in platforme dezvoltate de noi.

Clientii de tip corporate reprezinta aproximativ 60% din totalul clientilor nostri iar nisa principala de actvitate in relatie cu ei reprezinta dezvoltarea de software si aplicatii Ui care sa sprijine si sa eficientizeze relatiile lor cu clientii sau angajatii lor.

Experienta noastra in acest domeniu este una vasta iar recomandarile pozitive pe care vi le punem la dispozitie vin din partea unor companii sau institutii ce depasesc un numar de peste 800 de angajati/companie.

Aplicatii Mobile

Oferim consultanta si dezvoltare pentru cei care doresc sa dezvolte o aplicatie pentru mobile in sisteme de operare ca si iOS, Android si Windows Mobile.

Experienta echipei noastre de dezvoltatori va fi un sprijin real pentru intrarea dvs si a afaceri dvs intr-un mod profesionist in lumea mobila.

Dezvoltam aplicatii de prezentare, interactive, statistice dar si dinamice precum interactiune UI cu Grafica 3D .

Email Marketing

Serviciul de email mass marketing este unul adaugat recent in paleta de noastra de activitati. El a fost creat ca si un element de maxima importanta in viata de zi cu zi a business-urilor clientilor nostri.

In Romania sunt foarte putine companii care ofera acest serviciu si ne mandrim cu faptul ca platforma noastra de email marketing este una profesionala, user friendly si foarte competitiva in ceea ce inseamna costul abonamentelor lunare.