Blog

Cum să-ți crești afacerea în 2020?

by Fivetn
07ian

„The best way to predict the future is to create it.” – Peter Drucker

Nu te-ai săturat să aștepți ca succesul să apară din senin? Nu vrei să faci niște schimbări care să-ți aducă rezultatele mult așteptate? Vrei ca 2020 să fie un an mult mai bun pentru afacerea ta? Dacă răspunsul tău la aceste întrebări este da, atunci articolul „Cum să-ți crești afacerea în 2020?” este scris pentru tine. Îți vom prezenta 8 lucruri pe care dacă le vei aplica în afacerea ta, vor da cu siguranță rezultate.

Citeste mai mult

De azi nu nu mai ești urmărit pe Instagram!

by Fivetn
11oct

Instagram-ul devine mai confidențial!

Ți s-a întâmplat vreodată să simți că iubita/iubitul, prietenii tăi sau chiar șeful  urmăresc activitatea ta din mediul online? Să fii luat la întrebări: de ce ai apreciat postările unei anumite persoane sau ale firmei concurente? Datorită ultimului update, de azi nu nu mai ești urmărit pe Instagram!

Citeste mai mult

6 Aspecte esențiale ale unui bun vânzător

by Fivetn
06aug

Ai putea crede ca un bun vanzator are un talent innascut, iar asta il face sa aiba cele mai bune rezultate in domeniul sau de activitate. Dar daca ti-as spune ca uneori,  meseria se invata si poti ajunge sa excelezi in orice domeniu, atata timp cat toate eforturile tale se concentreaza pe pasi strategici, invatare si exercitiu ?  Cu siguranta te-as pune pe ganduri...

Citeste mai mult

Instagram ascunde like-urile postarilor

by Fivetn
08mai

Instagram este de departe cea mai utilizata aplicatie pentru continutul vizual, cu peste 1 miliard de utilizatori activi lunar si peste 500 de milioane de utilizatori activi zilnic.

Citeste mai mult

Evolutia Inteligentei Artificiale in cadrul business-urilor

by Fivetn
16ian

De-a lungul anilor am simtit o prezenta tot mai mare a evolutiei inteligentei artificiale in viata noastra cotidiana dar si in interiorul multor business-uri ce doresc atragerea de noi clienti.

In ziua de astazi foarte multe companii investesc sume uriase in inteligenta artificiala, iar toate serviciile populare pe care le folosim in mediul virtual, de la Google, Microsoft sau Facebook, au in spate astfel de tehnologii.

Daca te-ai intrebat vreodata ce inseamna mai exact inteligenta artificiala, aceasta este o ramura a informaticii cu ajutorul careia se incearca construirea de masini inteligente si modelarea inteligentei umane.


Citeste mai mult

Cum sa iti faci un cont de Instagram de la 0

by Fivetn
17aug

Fie că ești la început de drum cu afacerea ta sau ai deja o bază formată de clienți și dorești doar o nouă modalitate de promovoare, noi îți oferim astăzi un tutorial complet despre cum să îți realizezi și să îți setezi un cont de Instagram de la 0.

Pentru a crea un cont de Instagram din aplicatie trebuie să realizați următorii pași:

Citeste mai mult

Unealta care a revolutionat promovarea in online

by Fivetn
08aug

Oare chiar hashtag-urile au revoluționat internetul așa cum credem cu toții?

Ei bine, pe parcursul următorului articol vă vom explica de ce este important să folosiți această unealtă puternică iîn promovarea afacerii voastre.

  1. Istoria Hashtagului

Hashtagul a luat naștere în 2007, pe data de 23 august. Pentru prima dată a apărut pe Twitter. Primul hashtag folosit vreodată a fost #barcamp, și a fost postat de către Chris Messina (co-fondator Uber) în Twitter. Barcamp este o grupare care organizează conferințe despre tehnologie și internet.

Citeste mai mult

Conținutul video,un plus pentru afacerea ta

by Fivetn
16iul

Fiecare dintre noi suntem în căutarea soluției potrivite pentru generarea de conținut relevant, care dorim să ajungă la potențialii noștri clienți. Anul 2018 este un an care pune la încercare aptitudinile multor marketeri de a înțelege piața actuală și de a atrage clienții prin diferite surse.

Cum am ajuns la concluzia ca acestea sunt cele mai importante trenduri de care să ținem cont în marketing-ul din România în 2018?

În primul rând, compania noastră și colaborarea cu clienții noștri pe diverse proiecte ne-au făcut să înțelegem mai bine și să fim atenți la ce se întâmplă în general în industria de marketing atât din România, cât și la nivel global.

Citeste mai mult

10 sfaturi utile în construirea unui website

by Fivetn
26apr

Astăzi dorim să vă prezentăm câteva sfaturi de care puteți ține cont în construirea website-ului de care aveți nevoie.

1.Nu uita care este motivul pentru care realizezi acest website

Cu ajutorul unui website, îți poți îndeplini o multitudine de obiective, dar nu toate deodată. De aceea este important să îți faci un plan pe care să îl urmezi cu strictețe. „Unde te situezi cu business-ul tău acum? Unde vrei să te poziționezi pe piață?”, aceste întrebări de bază pot fi vitale și te pot ajuta în momentul lansării website-ului tău.

2.Optimizează-ți website-ul pentru mobil

Chiar dacă ai deja un website și dorești să îl optimizezi pentru 2018 sau ești la început de drum și dorești să îți creezi un website, investește timp în optimizarea acestuia pentru mobil astfel încât site-ul tău să fie unul competitiv cu alte site-uri de top. După ultimele statistici, 70 % din traficul online se desfășoară de pe dispozitive mobile, astfel dacă website-ul tău este optimizat, șansele ca numărul de vizitatori să crească sunt semnificativ mai mari.

Citeste mai mult

Avantajele deschiderii unui magazin online

by Fivetn
29mar

Te-ai gândit că, deschiderea unui magazin online reprezintă o idee de afacere foarte ușor de realizat, care nu necesită mulți angajați, uneori chiar deloc?

Astăzi vrem să îți prezentăm principalele avantaje în dezvoltarea unui astfel de business, care îți vor lărgi orizonturile atunci când vine vorba de deschiderea propriului tău magazin online.

Citeste mai mult

1 2 3