Conținutul video,un plus pentru afacerea ta

Conținutul video,un plus pentru afacerea ta

by Fivetn
16iul

Fiecare dintre noi suntem în căutarea soluției potrivite pentru generarea de conținut relevant, care dorim să ajungă la potențialii noștri clienți. Anul 2018 este un an care pune la încercare aptitudinile multor marketeri de a înțelege piața actuală și de a atrage clienții prin diferite surse.

Cum am ajuns la concluzia ca acestea sunt cele mai importante trenduri de care să ținem cont în marketing-ul din România în 2018?

În primul rând, compania noastră și colaborarea cu clienții noștri pe diverse proiecte ne-au făcut să înțelegem mai bine și să fim atenți la ce se întâmplă în general în industria de marketing atât din România, cât și la nivel global.

 

Odată cu trecerea anilor, traficul de date a devenit o problemă tot mai mică pentru toți utilizatorii globali de internet. Asta permițând creșterea în volum a unor noi medii de transmitere a informației,cum ar fi video-ul.

Chiar și în 2016-2017 video-ul s-a dovedit a fi una din cele mai eficiente strategii de marketing, în special pentru branding și engagement.

Fivetn Development vrea să îți prezinte 3 motive pentru care ar trebui să te folosești de conținutul video în promovarea afacerii tale:

1.Informațiile pe care vrei să le transmiți nu ajung la clienții potriviți

Pe piață sunt multe branduri care aplică diverse strategii și tehnici de marketing pentru atragerea de noi clienți și a crește notorietatea printre diverse branduri. Multe tehnici reușesc să transmită ce este necesar doar în momenetul în care clienții sau potențialii clienți au încredere suficientă în brandul respectiv.

Principalele sondaje realizate pe acest subiect au dovedit faptul că oamenii își amintesc 80% din ce văd și doar 20% din ce citesc.

2.Rata de conversie este mult sub așteptări

Nu doar specialiștii de marketing care au testat impactul remarcabil al conținutul video spun ca această modalitate de promovare este vitală pentru orice companie.

Chiar dacă folosești campanii de email marketing sau campanii de facebook ads care sunt regăsite în pagini de promovare și aduc în discuție vanzarea unui produs,acestea vor converti mai bine dacă anunțul va include un film. Rata de conversie a mailurilor cu conținut video este de cinci ori mai mare față de cele cu mesaj text.

3. Nu obții suficiente distribuiri ale conținutului din social media

Orice business își dorește răspândirea informațiilor din social media și implicit promovarea organică și creșterea în trafic pe website.  Obținerea unor share-uri care să aducă trafic pe pagină este destul de dificil, mai ales dacă un business nu postează clipuri de care oamenii sa fie entuziasmați și pe care să le distribuie.

Fivetn Development s-a evidențiat față de competitorii săi prin faptul că înțelege foarte bine piața actuală și trendul care se regăsește în social media iar astfel prin oferirea pachetelor de promovare în online te poate ajuta să ajungi la clienții potriviți într-un timp foarte scurt.

Stabilește o întâlnire cu una dintre colegele mele, iar aceasta îți va răspunde cu plăcere și cu drag la toate întrebările!

Eu sunt Alin, iar azi am fost din nou, gazda articolului de mai sus smiley