Avantajele deschiderii unui magazin online

Avantajele deschiderii unui magazin online

by Fivetn
29mar

Te-ai gândit că, deschiderea unui magazin online reprezintă o idee de afacere foarte ușor de realizat, care nu necesită mulți angajați, uneori chiar deloc?

Astăzi vrem să îți prezentăm principalele avantaje în dezvoltarea unui astfel de business, care îți vor lărgi orizonturile atunci când vine vorba de deschiderea propriului tău magazin online.

 

Posibilitatea de a oferi servicii non-stop pentru clienții tăi

După cum bine știm, un avantaj puternic este acela de ați putea vinde proprile produse la orice oră din zi și din noapte iar acest lucru vă poate aduce în plus, încasări semnificative.

Costurile operaționale se reduc semnificativ

Gândiți-vă la faptul că scăpați de necesitatea deschiderii unui magazin fizic care bineînțeles aduce cheltuieli suplimentare unei afaceri. Un spațiu fizic poate exista, în eventualitatea depozitării stocului de marfă pe care îl dețineți.

Cheltuielile cu sistemele de alarma și pază dispar din calculele dumneavoastra deoarece nu trebuie să vă faceți griji cu privire la eventualele spargeri ci doar să vă asigurați că magazinul dumneavoastra online este găzduit pe un server excelent și că aveți mentenanța asigurată.

Promovarea magazinului este măsurabilă

Diferența principală între un magazin fizic și un magazin virtual este aceea în care costurile de promovare sunt total diferite și de multe ori, mai mici în ceea ce priveste crearea unui magazin online.

Prin intermediul magazinului online puteți să vă adresați doar grupului țintă de la care aveți aștepări, că urmează să realizeze o comandă.
În ziua de astăzi exista numeroase tool-uri de promovare în care puteți să măsurați traficul din website și puteți măsura rezultatele obtinute prin promovare.

Posibiltatea încasării sumelor de bani în format electronic

Plata online cu cardul, a devenit una dintre cele mai folosite modalități de plată și preferată de majoritatea consumatorilor,  oferind o siguranță aparte prin folosirea unor sisteme bancare securizate și astfel, proprietarului, posibilitatea de a obține o mai bună gestiune a banilor pe care îi primește în urma vânzării produselor.

Soluția ideală în dezvoltarea afacerii dumneavoastra online în mai multe țări

În mediul virtual nu există granițe care să vă restrictioneze posibilitatea în a vă adresa unui public străin. Daca website-ul dumneavoastra este optimizat cum trebuie și este dezvoltat  într-o gamă variată de limbi străine, aveți un avantaj enorm în ceea ce privește oportunitatea obținerii unor noi clienți cu un altfel de buget destinat cumpărăturilor online.

Primesti feedback din partea clientilor

Un alt avantaj în a deschide un magazin online sunt testimonialele/recenziile.

Clienții tăi îți pot evalua calitatea servicilor prestate sau calitatea produselor pe care le comercializezi.
Evaluările pozitive din partea clientilor iti vor aduce alți potențiali clienți intersați să facă achiziții de la tine.

Avantajele deschiderii unui magazin online sunt numeroase, iar noi, suntem dispuși să ti le dezvăluim pe toate J

Stabilește o întâlnire cu una dintre colegele mele, iar aceasta îți va răspunde cu plăcere și cu drag la toate întrebările!

Eu sunt Alin, iar azi am fost din nou, gazda articolului de mai sus smiley