Cum sa iti faci un cont de Instagram de la 0

Cum sa iti faci un cont de Instagram de la 0

by Fivetn
17aug

Fie că ești la început de drum cu afacerea ta sau ai deja o bază formată de clienți și dorești doar o nouă modalitate de promovoare, noi îți oferim astăzi un tutorial complet despre cum să îți realizezi și să îți setezi un cont de Instagram de la 0.

Pentru a crea un cont de Instagram din aplicatie trebuie să realizați următorii pași:

 
  1. Descărcați aplicația Instagram din AppStore(iOS) sau din Google Play Store(Android)
  2. Dupa ce aplicația s-a instalat, apasă pe ea și pornește-o.
  3. Apasă pe sign up și înscrie-te cu un email sau cu un număr de telefon( unde vei primi un cod de confirmare) și apoi apasă Next. Poti apasa si Log in cu Facebook pentru a te inscrie direct cu Facebook.
  4. Daca te-ai înregistrat cu un email sau număr de telefon, îți poți creea un username și o parolă, și apoi apasă Done. Dacă te-ai înregistrat cu Facebook, atunci te vei putea înregistra direct cu contul tău de facebook.

Pentru a creea un cont de instagram pe calculatorul personal trebuie sa urmezi următorii pași:

  1. Accesează instagram.com
  2. Introdu adresa ta de email, creează un username și o parolă sau click pe Log in din Facebook pentru a te înregistra cu contul de Facebook
  3. Daca te-ai înregistrat cu email, click Sign up. Dacă te-ai înregistrat cu Facebook, te poti loga direct cu contul de Facebook daca cumva nu ai ieșit din contul personal.
  4. Dacă te-ai înregistrat cu e-mail, sa te asiguri ca ai introdus adresa de mail corecta si alege o adresa de mail unde doar tu ai acces. Daca ți-ai uitat parola, poți avea acces la mail pentru a-ți reseta contul.

Cum să îți transformi contul de Instagram din cont personal în cont business

1.Din profilul tău existent, folosind aplicația mobilă, apasă pe setări  (important este sa ai un profil deja creat)

2.Alege swich to Bussines Profile.

3. Apoi din meniul Set up your business Profile, verifică informațiile de contact ale business-ului tau și apoi apasă Done.